PDA

View Full Version : Guild chat



RAW132
07-01-2015, 12:57 PM
Hello,

I'm Rawfishy from Zone 36 and my guild chat isn't working. I made the guild SPARTANz [STz] and since the beginning the chat doesn't appear ( I can type and send just it doesn't show up ). All my members have this problem with the chat, but other guild i asked don't have any problems with the Guild chat. I tought the Maintance would fix it but it didn't and now my question is what can I do to fix this?

D3vil5ro53
07-01-2015, 02:11 PM
Hi

1. can you say are you android or ios user.
2. have you closed the game down and reebooted.
3. please provide a screenshot.
4. do you play on a pc?

RAW132
07-01-2015, 02:36 PM
I play on my Andriod
Multiple times
I've no clue how to send a Screenshot
Uhm i have a PC but no i don't play the game on it.

RAW132
07-01-2015, 05:16 PM
168
This is all I see, I can type and send it but it won't appear.
Oh maybe good to know i've already an account on Zone 28 called RAW132, the guild he's in doesn't face any troubles due..

RAW132
07-01-2015, 08:00 PM
We currently made a Group chat, but we can't share cords or attack logs. Please tell me what to do to fix this problem.

Invasion CS
07-02-2015, 12:51 AM
168
This is all I see, I can type and send it but it won't appear.
Oh maybe good to know i've already an account on Zone 28 called RAW132, the guild he's in doesn't face any troubles due..

Did you create the guild after the update? Please let your members try quitting your guild and then rejoin and see if it would help.