PDA

View Full Version : teleport error



ReDDice
06-07-2015, 01:26 AM
LVl 9 hc purchased guild teleport , different zone from 22 to 14, when i use it shows successful followed by and error item type error..
Is there a solution? Or i cant tele ? Whats the problem..

ReDDice
06-07-2015, 02:06 AM
Whhhhatttttttttttttt

Invasion CS
06-07-2015, 03:45 AM
You can teleport to another zone only if your HQ is under 6 and you own an item named "newbie teleport", which will be sent to your account once it's created. Territory teleport cannot be used to teleport across servers.

LittleWatt
08-16-2015, 09:09 PM
I have no newbie tp and under lvl 5. Wtf

Zach
08-16-2015, 09:27 PM
I have no newbie tp and under lvl 5. Wtf

You are only given two newbie teleports. You must have used them. Or you do not meet the requirements.