PDA

View Full Version : change server



kyara
06-08-2015, 05:28 PM
When we adhere to a guild, of another zone, we should be able to change our zone.

Craig Brereton
09-27-2015, 10:03 AM
I agree, I want to change zones, I've spent money on my base and there is a lot of bullying in my zone I came to play have fun, not make the game my life.

Zach
09-27-2015, 09:51 PM
Sadly we are not able to change servers at the moment. It would be very unfair for higher level players to join a new zone and take over it. Maybe in the future a system will be implemented to solve this.