PDA

View Full Version : Can't logon my base



Frederic Fouillet
02-12-2017, 04:44 PM
Hello,

I have a account binded to FB.
Since I changed my device I can't log on my base anymore.

I've installed FB application and log on it with my account
Then I've installed Invasion and select FB to log but it drive me to a noobie base.

Please help me.

Invasion CS
02-22-2017, 03:39 AM
Dear commander, sorry for the trouble. Please tell account's username,I will check it for you. :)

Michael Hanson
03-04-2017, 04:14 PM
I can't get on my account , help pleade

Invasion CS
03-06-2017, 02:17 AM
I can't get on my account , help pleade

Dear commander, plz share me the error notice when you are trying to login your account, I will help you further:)